طرز تهیه سوپ تره فرنگی

دوشنبه 14 آبان 1397
17:26
مسعود

طرز تهیه سوپ تره فرنگی

طرز تهیه سوپ تره فرنگی , سوپ تره فرنگی

سوپ تره فرنگی

سوپ تره فرنگی یکی از انواع سوپ های متداول در جهان است که به دلیل وجود مواد بسیار مقوی در آن علاوه بر اینکه به عنوان پیش غذا سرو می شود می تواند برای تقویت بدن و درمان بیماری های مثل سرماخوردگی نیز مفید باشد.

جالب است بدانید که تره فرنگی علاوه بر اینکه ارزش غذایی بالایی دارد ، خاصیت های زیادی نیز دارد که از این خواص می توان به اثرات آنتی بیوتیکی آن اشاره کرد که برای پیشگیری و درمان سرماخوردگی بسیار مفید است.

با موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر سوپ تره فرنگی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری سوپ تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی سوپ تره فرنگی با پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم سوپ تره فرنگی

  • تره فرنگی متوسط ۶ عدد
  • شیر ۱ لیتر
  • قلم گوساله ۱ عدد
  • زرده تخم مرغ ۱ عدد
  • خامه ۱۰۰ گرم
  • آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

دستور پخت

طرز تهیه سوپ تره فرنگی

برای شروع باید پوره تره فرنگی را آماده کنیم برای این منظور یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و دو لیوان آب داخل قابلمه می ریزیم سپس اجازه می دهیم آب به جوش بیاید. در همین حین تره فرنگی ها را خرد می کنیم.

پس از اینکه آب جوش آمد تره فرنگی ها را به همراه مقداری زردچوبه و قلم گوساله به مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت داخل آب جوش قرار می دهیم تا به صورت کامل بپزند. پس از اینکه قلم گوساله مغز پخت شد ، مغز استخوان را خارج می کنیم

و به همراه تره فرنگی و آب باقیمانده در قابلمه درون میکسر می ریزیم و میکس می کنیم تا مغز قلم و تره فرنگی یکدست شود ( شبیه به پوره شود ). در ادامه قابلمه ای که برای تهیه سوپ در نظر گرفته ایم را روی حرارت قرار می دهیم.

مقداری روغن مایع داخل قابلمه می ریزیم و آرد را به قابلمه اضافه می کنیم. آرد را به همراه روغن چند دقیقه تفت می دهیم تا رنگ آرد کمی تغییر کند سپس شیر را کم کم به قابلمه اضافه می کنیم به طوری که آرد گلوله نشود.

پس از اضافه کردن شیر پوره تره فرنگی را که در مرحله اول درست کرده بودیم به قابلمه اضافه می کنیم سپس مقداری نمک ، فلفل سیاه به سوپ اضافه می کنیم و پس از کم کردن حرارت زیر سوپ درب قابلمه را می گذاریم تا سوپ به طور کامل جا بیفتد.

پس از اینکه سوپ آماده شد زرده تخم مرغ را درون ظرف سوپخوری می ریزیم و با چنگال به هم می زنیم تا بافتش باز شود سپس سوپ را به ظرف سوپخوری اضافه می کنیم و با زرده تخم مرغ مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

در پایان پس از اینکه سوپ را در ظرف سوپ خوری کشیدیم آنرا با خامه به صورت دلخواه تزیین می کنیم. برای طعم بهتر و زیبایی سوپ تره فرنگی می توانیم از لیمو ترش و سبزیجات معطر مانند جعفری نیز استفاده کنیم.

نکات پخت سوپ تره فرنگی

بریدن شیر در سوپ

در صورتی که در هنگام پختن سوپ تره فرنگی با بریدن شیر مواجه شده اید فقط کافیست شیر را قبل از اضافه کردن به سوپ در دمای محیط قرار دهید تا شیر تقریبا ولرم شود و پس از اضافه کردن به سوپ نبرد و ظاهر سوپ را خراب نکند.


[ بازدید : 6 ] [ امتیاز : 0 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
ساخت وبلاگ تالار ایجاد وبلاگ عکس عاشقانه فال حافظ فال حافظ خرید بک لینک خرید آنتی ویروس دانلود تک آهنگ انجام پروژه متلب انجام پروژه متلب انجام پروژه های دانشجویی ابزار وبلاگ حرفه ای مجله اینترنتی دلنا
بستن تبلیغات [X]