طرز تهیه سوپ قارچ

يکشنبه 13 آبان 1397
12:07
مسعود

طرز تهیه سوپ قارچ

طرز تهیه سوپ قارچ , سوپ قارچ

سوپ قارچ

سوپ قارچ یکی از انواع سوپ های مجلسی محسوب می شود که به عنوان یک پیش غذای خاص مورد استفاده قرار می گیرد. البته به دلیل اینکه در این سوپ از گوشت استفاده نمی شود و کاملا گیاهی است به عنوان یک غذای گیاهی هم شناخته می شود.

در دستور اصلی این سوپ کاملا گیاهی است و بدون گوشت مرغ تهیه می شود البته در صورت تمایل می توانید برای داشتن طعم خوشمزه تر مقداری گوشت مرغ هم به این سوپ اضافه کنید. سوپ قارچ در پایان پخت شباهت زیادی به سوپ شیر دارد.

با موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر سوپ قارچ تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری سوپ قارچ تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی سوپ قارچ با پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم سوپ قارچ

  • قارچ درجه یک ۵۰۰ گرم
  • پیاز متوسط ۲ عدد
  • هویج متوسط ۲ عدد
  • تره فرنگی ۱۰۰ گرم
  • خامه ۲۰۰ گرم
  • شیر ۲۵۰ گرم
  • کره ۱۰۰ گرم
  • آرد سفید ۱ قاشق غذاخوری
  • جعفری خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

دستور پخت

طرز تهیه سوپ قارچ

ابتدا پیازها را پس از پوست گرفتن به صورت ریز خرد می کنیم ، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کره را در آن آب می کنیم. در ادامه پیاز خرد شده را اضافه می کنیم و با کره کمی تفت می دهیم تا پیاز کمی نرم شود.

مقداری زردچوبه اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا مخلوط پیاز و زردچوبه یکدست شود. در همین حین تره فرنگی و هویج را به صورت ریز خرد می کنیم و پس از اینکه پیاز نرم شد به قابلمه اضافه می کنیم.

۱۰ دقیقه مخلوط تره فرنگی ، هویج و پیاز را تفت می دهیم سپس قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد می کنیم ( در صورتی که دوست ندارید قارچ ها زیر دندان بیاید به صورت نگینی ریز خرد کنید). پس از گذشت ۱۰ دقیقه قارچ را اضافه می کنیم.

به مدت ۵ دقیقه دیگر مواد را تفت می دهیم تا قارچ ها هم نرم شوند. در ادامه آرد سفید را به صورت کم کم داخل یک لیوان آب جوش حل می کنیم ( باید آرد را کم کم اضافه کنیم تا آرد گلوله نشود ) و به قابلمه اضافه می کنیم.

در همین مرحله ۳ لیوان آب جوش هم به قابلمه اضافه می کنیم و مقداری نمک و فلفل سیاه به سوپ می زنیم. ۵ دقیقه صبر می کنیم تا مواد بجوشند سپس شیر را به همراه خامه مخلوط می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم.

پس از اضافه کردن مخلوط شیر و خامه باید مراقب سوپ باشیم تا سوپ سرریز نکند. حدود ۵ دقیقه بعد جعفری خرد شده را به سوپ اضافه می کنیم و دیگر درب قابلمه نمی گذاریم تا سوپ جا بیفتد. پس از اینکه سوپ آماده شد آنرا با قارچ تزیین کرده و سرو می کنیم.


[ بازدید : 170 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه سوپ مرغ

يکشنبه 13 آبان 1397
10:43
مسعود

طرز تهیه سوپ مرغ

طرز تهیه سوپ مرغ , سوپ مرغ

سوپ مرغ

سوپ مرغ یکی از سوپ های خوشمزه و مفیدی است که علاوه بر اینکه برای درمان بیماران استفاده می شود به عنوان پیش غذا هم از آن استفاده می شود. سوپ مرغ یک سوپ کاملا سالم و مقوی است و به همین جهت برای تقویت بیماران مناسب است.

سوپ مرغ را با مواد متفاوتی می توانید تهیه کنید. ما در این مطلب دستور آشپزی یکی از متداول ترین سوپ های مرغ را برای شما آماده کرده ایم که با موادی مانند گوشت مرغ ، سیب زمینی ، هویج ، پیاز و سبزیجات معطر تهیه می شود.

با موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر سوپ مرغ تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری سوپ مرغ تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی سوپ مرغ با پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم سوپ مرغ

  • سینه مرغ ۲۵۰ گرم
  • پیاز بزرگ ۱ عدد
  • سیب زمینی متوسط ۲ عدد
  • هویج متوسط ۲ عدد
  • جعفری خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
  • سیر ۱ حبه
  • لیمو ترش ۱ عدد
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • نمک ، فلفل و زردچوبه به اندازه کافی

دستور پخت

طرز تهیه سوپ مرغ

ابتدا ۲ لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید. سپس مرغ را به همراه مقداری زردچوبه اضافه کنید و اجازه دهید ۱۵ دقیقه داخل آب جوش بماند تا مرغ نیمپز شود و بوی زهمش گرفته شود.

در مرحله بعد پوست پیاز و سیر را بگیرید و به صورت ریز خرد کنید سپس قابلمه ای که برای تهیه سوپ در نظر گرفته اید را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع اضافه کنید. در ادامه سیر و پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید.

پس از اینکه سیر و پیاز کمی نرم شدند مقداری زردچوبه اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا زردچوبه به خورد سیر و پیاز برود. حالا مرغ را به صورت دلخواه ( نگینی یا ریش ریش ) خرد کنید و به مخلوط سیر و پیاز اضافه کنید سپس کمی تفت دهید.

در مرحله بعدی ۴ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و به مدت ۲۰ دقیقه اجازه دهید مرغ بپزد. پس از گذشت این زمان هویج ها را به صورت نگینی خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید. ۱۵ دقیقه دیگر صبر کنید تا هویج ها هم بپزند سپس سیب زمینی ها را خرد کنید و اضافه کنید.

دلیل اینکه سیب زمینی را از هویج دیر تر اضافه می کنیم این است که اگر همزمان با هویج اضافه کنیم سیب زمینی زودتر می پزد و له می شود. حالا جعفری خرد شده را اضافه می کنیم و نمک و فلفل سوپ را اندازه می کنیم.

در پایان پس از اینکه سبزی سوپ پخت آنرا از روی حرارت بر می داریم و با جعفری خرد شده تزیین می کنیم. آب لیمو ترش را می توانیم در اواخر پخت سوپ بعد از اضافه کردن جعفری اضافه کنیم یا اینکه در زمان سرو اضافه کنیم.


[ بازدید : 245 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه سوپ ورمیشل

شنبه 12 آبان 1397
17:55
مسعود

طرز تهیه سوپ ورمیشل

طرز تهیه سوپ ورمیشل , سوپ ورمیشل

سوپ ورمیشل

سوپ ورمیشل که با نام سوپ رشته فرنگی هم شناخته می شود یکی از سوپ های مقوی و خوشمزه است که بیشتر برای درمان سرماخوردگی تهیه می شود. هر چند این سوپ خوشمزه در خیلی از مواقع به عنوان پیش غذا هم سرو می شود.

نام این سوپ از رشته های ورمیشل گرفته شده است. رشته های ورمیشل از ترکیب آرد به همراه نمک و آب تهیه می شود. یکی از دلایلی که سوپ ورمیشل لعاب زیادی دارد به این دلیل است که رشته های آن از آرد تهیه شده است.

با موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر سوپ ورمیشل تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری سوپ ورمیشل تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی سوپ ورمیشل با پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم سوپ ورمیشل

  • سینه مرغ ۲۵۰ گرم
  • رشته ورمیشل خرد شده ۱ پیمانه
  • سیب زمینی بزرگ ۱ عدد
  • گوجه فرنگی بزرگ ۱ عدد
  • پیاز بزرگ ۱ عدد
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
  • هویج متوسط ۲ عدد
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • نم ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
  • جعفری و لیمو ترش برای طعم دهی و تزیین

دستور پخت

طرز تهیه سوپ ورمیشل

ابتدا ۲ لیوان آب در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید ، سپس مرغ را به همراه کمی زردچوبه به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید ۵ دقیقه داخل آب جوش بماند تا کف و بوی زهم مرغ گرفته شود.

پس از گذشت این زمان مرغ را از آب جوش خارج کنید و کنار بگذارید. در ادامه قابلمه ای را که برای تهیه سوپ در نظر گرفته اید روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع اضافه کنید. سپس پیاز را پس از پوست گرفتن به صورت ریز خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید.

پیاز را کمی تفت دهید تا نرم شود سپس کمی زردچوبه اضافه کرده و با پیاز تفت دهید تا یکدست شوند. در مرحله بعد مرغ را به صورت ریز خرد کنید ( به صورت ریش ریش خرد کنید ) و به قابلمه حاوی پیاز اضافه کنید و با پیاز تفت دهید.

پس از اینکه مرغ را کمی تفت دادید ۴ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و حرارت زیر قابلمه را کم کنید. در ادامه گوجه فرنگی را پس از گرفتن پوست به صورت ریز خرد کنید. هویج و سیب زمینی را هم پس از گرفتن پوست به صورت مکعبی خرد کنید.

پس از گذشت ۲۰ دقیقه گوجه فرنگی را به همراه هویج به قابلمه اضافه کنید. اجازه دهید هویج کمی نرم شود ، در ادامه پس از گذشت ۱۵ دقیقه سیب زمینی را اضافه کنید. مجددا ۱۵ دقیقه صبر کنید تا سیب زمینی هم پخته شود.

در این مرحله رب گوجه فرنگی را با مقدار کمی روغن تفت دهید و به همراه نمک و فلفل سیاه به سوپ اضافه کنید. در این مرحله رشته ورمیشل را نیز اضافه کنید و سوپ را مخلوط کنید تا مواد سوپ یکدست شود و رشته ها به هم نچسبند.

پس از اینکه رشته را داخل قابلمه ریختید حدود ۱۵ دقیقه دیگر به سوپ زمان دهید تا رشته ها از هم باز شوند و لعاب بیندازند. پس از گذشت این زمان سوپ را در ظرف مورد نظرتان بکشید و با لیموی تازه و جعفری خرد شده تزیین و سرو کنید.


[ بازدید : 173 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

خواص و مضرات لیمو ترش

جمعه 11 آبان 1397
19:45
مسعود

خواص و مضرات لیمو ترش

خواص و مضرات لیمو ترش , خواص لیمو ترش , مضرات لیمو ترش

خواص و مضرات لیمو ترش

آشنایی با لیمو ترش

لیمو ترش یکی از انواع میوه های درختی است که در دسته بندی مرکبات جای می گیرد. جالب است بدانید که میوه لیمو ترش را اکثرا به خاطر آب این میوه برای تولید آبلیمو پرورش می دهند البته از گوشت و پوست لیمو هم در آشپزی استفاده می شود.

طعم ترش لیمو به خاطر وجود مقادیر غنی از اسید سیتریک است که در آن وجود دارد. ارتفاع درختچه لیمو ترش در شرایط مساعد می تواند به ۴ متر نیز برسد و نکته مهم در مورد این درختچه اینست که فقط در هوای مناطق گرمسیری پرورش می یابد.

نکته جالب در مورد درخت لیمو ترش این است که گل آوری آن مداوم است و می توان آنرا تنها درختی دانست که تقریبا همیشه میوه ، گل و برگ دارد. میوه لیمو ترش بیضی شکل است و بهترین حالت این میوه ( آبدارتر است ) در پایان فصل پاییز و شروع فصل زمستان است.

لیمو ترش میوه پر فایده و مفیدی است و خواص بسیار زیادی دارد که همگی این خواص را نمی توان به طور کامل در یک مقاله گنجاند ، به همین جهت خلاصه ای از خواص این میوه ارزشمند را برایتان جمع اوری کرده ایم. برای شناخت بیشتر مهم ترین خواص لیمو ترش در ادامه با پارسی دی همراه باشید.

خواص لیمو ترش

پاکسازی صورت از لک های پوستی

آب لیمو ترش فواید بسیار زیادی برای پوست صورت دارد که یکی از این فواید از بین بردن لک های روی پوست صورت است. جالب است بدانید آب لیمو ترش علاوه بر رفع لک ها روی پوست صورت می تواند باعث سفیدتر شدن پوست نیز شود.

برای این منظور و تاثیرگذاری حداکثری روی لک های پوست صورت باید از ماسک آب لیمو ترش استفاده کنید. برای تهیه ماسک لیمو ترش آب یک لیمو ترش تازه را بگیرد ، سپس با یک پنبه یا پارچه تمیز آنرا روی لک های صورت بزنید و به آرامی ماساژ دهید.

پس از اینکه تمام لک های صورت را با ماسک لیمو ترش ماساژ دادید اجازه دهید ماسک ۳۰ دقیقه روی پوست صورت بماند سپس آنرا با آب سرد بشویید. نکته مهم در مورد این ماسک این است که پس از استفاده از آب لیمو ترش روی پوست صورت نباید از منزل خارج شوید و به هیچ وجه نباید در مقابل نور مستقیم خورشید قرار بگیرید.

رژیم لاغری و کاهش وزن

لیمو ترش به عنوان یک چربی سوز طبیعی شناخته می شود. اسید سیتریک موجود در لیمو ترش باعث افزایش سوخت و ساز بدن و در نتیجه چربی سوزی می شود. همچنین برای لاغری و کاهش وزن می توانید از معجون آب لیمو ترش و عسل استفاده کنید.

برای تهیه معجون لیمو ترش و عسل ۱ لیوان آب ولرم را به همراه ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش و ۱ قاشق غذاخوری عسل طبیعی مخلوط کنید. معجون عسل و آبلیمو را باید به صورت ناشتا مصرف کنید. این معجون برای لاغری بسیار تاثیرگذار است.

جوان سازی پوست و ضد چین و چروک

رادیکال های آزاد تاثیرگذارین عامل روی پوست و ایجاد چین و چروک روی پوست هستند. رادیکال های آزاد باعث کاهش یافتن تولید مجدد سلول های پوستی می شوند و به این ترتیب پوست را پیر می کنند. بزرگترین دشمن رادیکال های آزاد آنتی اکسیدان ها هستند.

لیمو ترش سرشار از آنتی اکسیدان های قوی است که باعث کنترل رادیکال های آزاد مخرب می شوند و در نتیجه باعث بالا رفتن ظرفیت بازسازی سلول ها می شوند. برای سلامت و جوان سازی پوست به طور مرتب آب لیمو ترش تازه مصرف کنید.

پاکسازی کبد از سموم

یکی از خواص لیمو ترش این است که می تواند به دفع سموم موجود در کبد کمک کند. برای پاکسازی سموم از کبد به مایع صفرا نیاز است. لیمو ترش سرشار از اسید سیتریک است که باعث افزایش تولید مایع صفرا در بدن می شود و در نتیجه به پاکسازی کبد کمک می کند.



[ بازدید : 153 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

خواص و مضرات پیاز

جمعه 11 آبان 1397
19:18
مسعود

خواص و مضرات پیاز

خواص و مضرات پیاز

خواص و مضرات پیاز

آشنایی با پیاز

پیاز یکی از انواع گیاهان خوراکی است که در دسته بندی سبزی ها و صیفی جات قرار میگیرد. جالب است بدانید در گذشته از پیاز به عنوان یک غذای اصلی استفاده می شده است. برخی اسناد نشان می دهد که کارگران اهرام مصر از پیاز به عنوان غذای اصلی استفاده می کرده اند.

پیاز یک گیاه دو ساله است که به صورت بوته ای می باشد البته معمولا به صورت یک ساله کاشته می شود. جالب است بدانید که پیاز یکی از اصلی ترین گونه های سیر است. به طور معمول پیاز در فصل پاییز به طور کامل شکل می گیرد و برداشت می شود.

پیاز به دلیل طعم دهندگی خوبش جزئی جدا ناپذیر از آشپزی شده است و بیشتر مانند ادویه ها به عنوان یک طعم دهنده استفاده می شود. البته غذاهایی هم مانند اشکنه ، پیاز سوخاری و … هستند که پیاز از مواد اصلی آنها محسوب می شود.

پیاز گیاه پر فایده و مفیدی است و خواص بسیار زیادی دارد که همگی این خواص را نمی توان به طور کامل در یک مقاله گنجاند ، به همین جهت خلاصه ای از خواص این گیاه ارزشمند را برایتان جمع اوری کرده ایم. برای شناخت بیشتر مهم ترین خواص پیاز در ادامه با پارسی دی همراه باشید.

خواص پیاز

درمان یبوست و اسهال

پیاز حاوی مقادیر مناسبی از فیبر و پرو بیوتیک های طبیعی است که این مواد برای بهبود عملکرد دستگاه گوارش ضروری هستند. فیبر و پروبیوتیک های موجود در پیاز باعث می شوند حرکات روده بهبود یابد و در نتیجه به درمان یبوست یا اسهال کمک می کند.

درمان و پیشگیری از سرماخوردگی

یکی از خواص پیاز این است که می تواند برای درمان سرماخوردگی نیز مفید عمل کند. پیاز حاوی مقادیر غنی از سلنیوم است که این ماده به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند ، در نتیجه برای پیشگیری و درمان سرماخوردگی و آنفولانزا بسیار مفید است.

برای درمان سرماخوردگی با پیاز یک پیاز سفید را خرد کنید و به همراه یک فنجان آب جوش در یک کاسه بریزید. در ادامه ۲ قاشق غذاخوری عسل اضافه کنید و پس از چند دقیقه عصاره پیاز و عسل را صاف کنید و هر ۸ ساعت یک بار ۱ قاشق بنوشید تا سرماخوردگی و آنفولانزا زودتر درمان شود.

سلامتی کبد و درمان کبد چرب

پیاز خام حاوی مقادیر مناسبی از اسید فولیک است که می تواند باعث پیشگیری از بیماری های کبدی مانند بیماری کبد چرب شود. ضمن اینکه فلاونوئید و کورستین موجود در پیاز از جمع شدن چربی در اطراف کبد جلوگیری می کند.

پیاز علاوه بر اینکه باعث محافظت از کبد در مقابل چربی ها می شود به پاکسازی و سم زدایی کبد نیز کمک شایانی می کند. پیاز حاوی مقادیر غنی از دی سولفید است که باعث پاکسازی کبد می شود و خطر ابتلا به بیماری ها رایج کبدی را کاهش می دهد.


[ بازدید : 137 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

خواص و مضرات بامیه

پنجشنبه 10 آبان 1397
19:41
مسعود

خواص و مضرات بامیه

خواص و مضرات بامیه , خواص بامیه , مضرات بامیه

خواص و مضرات بامیه

آشنایی با بامیه

بامیه گیاهی است گلدار که در خانواده پنیر کیان دسته بندی می شود. زاگاه اصلی بامیه در مناطقی از قاره آسیا یا آفریقا است. نکته جالب در مورد بامیه این است که مصریان در قرن ۱۲ یا ۱۳ میلادی بامیه را کشت می کرده اند.

بامیه در مناطق گرمسیر به خوبی پرورش می یابد ولی در مناطق سردسیر رشد خیلی کمی دارد و محصول زیادی نیز نمی دهد. گیاه بامیه دارای ساقه راست است و ارتفاع آن حدودا ۱ متر است. در گاهی مواقع در شرایط مساعد تا ۲ متر هم می رسد.

میوه بامیه شبیه به هرم است و طول آن به طور متوسط بین ۲ تا ۴ سانتی متر است. جالب است بدانید بامیه در کشور عزیزمان ایرانی برای اولین بار در شهر سرخس کشت شد. از معروف ترین غذاهایی که با بامیه تهیه می شود می توان به خورشت بامیه اشاره کرد.

بامیه گیاه پر فایده و مفیدی است و خواص بسیار زیادی دارد که همگی این خواص را نمی توان به طور کامل در یک مقاله گنجاند ، به همین جهت خلاصه ای از خواص این گیاه ارزشمند را برایتان جمع اوری کرده ایم. برای شناخت بیشتر مهم ترین خواص بامیه در ادامه با پارسی دی همراه باشید.

خواص بامیه

فواید برای زنان باردار و جنین

بامیه حاوی مقادیر غنی از فولات است که برای زنان باردار و جنین بسیار مفید است. فولات موجود در بامیه باعث می شود نقص های لوله عصبی در جنین به حداقل برسد. ضمن اینکه این ماده معدنی می تواند از سقط جنین و زایمان زودرس نیز جلوگیری کند.

سلامت کبد و درمان کبد چرب

یکی از مهم ترین خواص بامیه این است که باعث تقویت و سم زدایی از کبد می شود. تحقیقات جدید نشان داده است که بامیه می تواند به سم زدایی کبد کمک شایانی کند ، علاوه بر این می تواند برای درمان بیماری کبد چرب نیز مفید واقع شود.


[ بازدید : 173 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

خواص و مضرات عناب

پنجشنبه 10 آبان 1397
10:50
مسعود

خواص و مضرات عناب

خواص و مضرات عناب , خواص عناب , مضرات عناب

خواض و مضرات عناب

آشنایی با عناب

عناب درختچه ای است با برگ های کوچک و سبز رنگ که بومی مناطق گرمسیر است. البته اینکه می گوییم درختچه به این منظور نیست که ارتفاع کمی دارد و جالب است بدانید ارتفاع این درختچه به طور متوسط ۱۰ متر است. عناب به نام های خرمای قرمز و خرمای چینی نیز شهرت دارد.

میوه عناب در زمانی که هنوز نرسیده است سبز رنگ است و شباهت زیادی به زیتون دارد. این میوه که خواص درمانی بسیاری دارد پس از رسیدن ۲ تا ۳ سانتی متر طول دارد و به رنگ نارنجی تند مایل به قرمز در می آید و پوستش کمی چروک بر می دارد.

میوه عناب مانند خرما یک هسته دراز و باریک دارد و در فصل پاییز به طور کامل می رسد. جالب است بدانید در کشورهایی مثل چین و کره از عناب برای کاهش اضطراب استفاده می کنند. در طب سنتی عناب به عنوان یک آرامبخش محسوب می شود.

عناب میوه پر فایده ای و مفیدی است و خواص بسیار زیادی دارد که همگی این خواص در یک مقاله نمی گنجد. برای شناخت بیشتر مهم ترین خواص عناب در ادامه با پارسی دی همراه باشید.

خواص عناب

جوان سازی پوست و خاصیت ضد پیری

عناب حاوی مقادیر غنی از آنتی اکسیدان های قوی است که باعث می شوند رادیکال های آزاد مخرب که باعث ایجاد چین و چروک روی پوست می شوند کنترل شوند. به همین جهت عناب به عنوان یک دارو ضد پیری شناخته می شود و در نتیجه باعث شادابی و جوانی پوست می شود. علاوه بر این عناب باعث می شود پوست سفت تر و زیباتر شود.

درمان جوش صورت و آکنه

عناب سرشار از آنتی اکسیدان های قوی است که برای سلامت پوست ضروری هستند. آنتی اکسیدان های موجود در عناب می توانند به راحتی التهابات پوستی مانند جوش و آکنه را درمان کنند. برای این منظور باید از آب یا عصاره عناب به صورت ماسک روی پوست استفاده کنید.

پاکسازی و سم زدایی خون

عناب می تواند برای تصفیه خون و دفع سموم از خون بسیار مفید عمل کند. ساپونین ها و آلکالوئیدهای موجود در عناب می توانند به پاکسازی خون و دفع سم های موجود در بدن کمک شایانی کنند. عناب با تصفیه و پاکسازی خون می تواند باعث پیگشیری از خیلی بیماری ها در بدن شود.


[ بازدید : 175 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

خواص و مضرات انگور

دوشنبه 7 آبان 1397
18:29
مسعود

خواص و مضرات انگور

خواص انگور , مضرات انگور

خواص و مضرات انگور

آشنایی با انگور

انگور مهم ترین و شناخته شده ترین میوه از درختان خانواده انگورسانان است. جالب است بدانید که در خانواده انگورسانان بیش از ۶۰۰ گونه متفاوت وجود دارد. درخت انگور به صورت بوته ای و رونده است که مو نامیده می شود.

درخت مو یکی از قدیمی ترین گیاهانی است که توسط انسان اهلی و کاشته شد. جالب است بدانید در سطح جهان بیش از ۲۰ هزار نوع انگور مختلف وجود دارد. میوه های انگور به دو نوع دانه دار و بدون دانه تقسیم می شوند.

انگور رنگ های متنوعی دارد و بیشتر گونه های آن به رنگ های قرمز ، زرد ، سیاه و سبز هستند. جالب است بدانید که کشور عزیزمان ایران دهمین تولید انگور در کل دنیاست. شهر ملایر به عنوان شهر جهانی انگور معروف است.

برای نگهداری بیشتر انگور بهتر است آنرا در زمان مصرف بشویید زیرا اگر آنرا به صورت یکجا بشویید و داخل یخچال قرار دهید زودتر خراب می شود. اگر گرد و غبار اصلی انگور روی آن بماند مدت بیشتری قابل نگهداری است.

خواص انگور

رفع لک های روی پوست صورت با انگور

تحقیقات نشان داده است که انگور می تواند به رفع و درمان لک های روی پوست صورت کمک شایانی کند. آب انگور منبع مناسبی از پلی فنل ها می باشد ، به همین جهت انگور می تواند در رفع و درمان لک های روی پوست مفید باشد.

برای رفع لک های پوست ابتدا آب انگور را بگیرید و صاف کنید سپس به آرامی روی پوست صورت و محل لک ها ماساژ دهید ، سپس اجازه دهید آب انگور روی پوست صورت خشک شود. در پایان آب انگور خشک شده روی پوست صورت را با آب سرد بشویید.

درمان شوره سر با انگور

برای درمان شوره سر باید از انگور سیاه استفاده کنید. انگور سیاه حاوی مقادیر سرشاری از ویتامین E و آنتی اکسیدان های قوی است و به همین جهت می تواند در درمان و رفع شوره سر مفید باشد. آب انگور سیاه علاوه بر رفع شوره سر می تواند باعث رفع خارش سر نیز شود.

پیشگیری از سرماخوردگی

خوردن انگور در زمان سرماخوردگی توصیه نمی شود و ممکن است برای فرد بیمار مشکلاتی ایجاد کند. اما به دلیل وجود مقادیر غنی از ویتامین های A ، C و K در انگور می توانید برای پیشگیری از سرماخوردگی و تقویت سیستم ایمنی بدن از آن استفاده کنید.

مرطوب کننده و نرم کننده طبیعی

جالب است بدانید انگور می تواند مانند یک نرم کننده و مرطوب کننده طبیعی از پوست دست و صورت محافظت کند. عصاره دانه انگور منبع غنی از ویتامین E است و به دلیل وجود این ویتامین انگور به عنوان یک مرطوب کننده طبیعی شناخته می شود.

فواید انگور برای کبد و کبد چرب

انگور قرمز برای کبد بسیار مفید است و می تواند باعث پاکسازی کبد از سموم شود. انگور قرمز به عنوان یک دیورتیک قوی و طبیعی عمل می کند و به بهبود عملکرد کبد کمک شایانی می کند. ضمن اینکه مصرف انگور قرمز برای درمان کبد چرب نیز مثمر ثمر است.

تقویت و درمان ریزش مو با انگور

جالب است بدانید انگور برای رفع ریزش مو و تقویت مو نیز بسیار مفید عمل می کند. انگور و روغن هسته انگور حاوی منبع مناسبی از اسید لینولئیک هستند که این اسید باعث می شود فولیکول های مو تقویت شوند و در نتیجه از ریزش مو جلوگیری می کند.


[ بازدید : 185 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]